Uneori exista tensiune in relatia dintre un barbat si o femeie. Se pare ca amandoi s-au epuizat si nu mai exista putere pentru a rezolva problemele acumulate. Inainte de a decide sa rupeti relatia, ar trebui sa va puneti cateva intrebari, ale caror raspunsuri va vor permite sa decideti – lasati totul in trecut sau… Read more »

Care este motivul infrangerilor si esecurilor noastre? Iata care sunt cele mai mari greseli din viata care ne priveaza de bucuria de a fi si pe care ulterior le vom regreta… Daca nu incepem sa corectam situatia chiar acum. Noi insine, prin actiunile noastre, respingem norocul si amanam atingerea scopului. Alegerile nereusite si pasii gresiti… Read more »

Una dintre cele mai populare serii de carti din ultimii ani este Diagnosticul Karmei scrisa de Serghei Nikolaevich Lazarev. In aceasta, dar si in alte carti, autorul conduce cititorul la o intelegere a caii sale spirituale si ofera raspunsuri la intrebari foarte dificile. De ce este o persoana fericita, vesela si plina de energie, iar… Read more »

Pentru a va schimba viata in bine, acordati atentie acestor 12 legi ale karmei. Ele sunt cele care modeleaza destinul unei persoane. Karma reprezinta actiunile unei persoane si consecintele lor care determina soarta. Ea ne ajuta sa regandim viata si sa invatam din orice lectie. „Nu putem scapa de rezultatele actiunilor noastre” – baza legilor… Read more »

Socrate a fost un filosof grec si un geniu enigmatic. Standardele stabilite de el, rationamentul sau critic si viziunea asupra vietii l-au facut sa devina o inspiratie pentru multi. Cu toate ca traim intr-o lume diferita de cea a lui Socrate, exista cateva lectii de viata de la Socrate care inca sunt aplicabile. Iata despre… Read more »

Universul traieste prin propriile sale legi si, pentru ca succesul sa va insoteasca in toate afacerile voastre, aceste legi merita sa fie cunoscute. Si nu numai sa le stii, ci si sa tii cont de ele in viata ta. Apoi Universul va va favoriza si sentimentul de fericire va fi cu voi in fiecare dimineata…. Read more »

Viata ne ofera si bune si rele. Am adunat cateva citate motivationale care iti vor schimba modul de a gandi. Cu siguranta, vei prinde curaj de a merge mai departe orice n-ar fi! 1. „Ai minte. Ai doua picioare. Poti sa alegi singur drumul pe care sa o apuci pentru ca stii ce vrei si… Read more »

Confucius este considerat unul dintre cei mai mari filozofi ai omenirii.  Acesta s-a nascut in China, in anul 551 I.Hr, iar intreaga viata si-a dedicat-o scrierilor – pastrate in „Analectele lui Confucius” – despre etica in familie, sistemul public si sistemul educational. Invataturile lui au influentat intreaga lume asiatica si nu numai timp de 2500… Read more »

Maria Montessori a fost medic şi pedagog italian care a descoperit şi a perfecţionat o metodă de educaţie a copiilor ce pune accentul pe dezvoltarea independenţei şi pe o intervenţie redusă a adulţilor. A formulat o serie de principii pentru părinţi, considerate fundamentele educaţiei. Maria Montessori s-a născut în Italia în 1870 şi deşi iniţial… Read more »

Sfaturi celebre de la Audrey Hepburn. Considerata una dintre cele mai frumoase celebritati ale tuturor timpurilor si una dintre cele mai talentate actrite din istoria cinematografiei si avand un stil rafinat, care a devenit reper pentru femeile din toata lumea, Audrey Hepburn se numara printre putinele staruri cu sange albastru. Iti prezentam 20 citate frumoase… Read more »