Care este secretul sanatatii, fericirii si longevitatii. Sfaturi importante de la parapsihologul Serghei Lazarev: „Nu te plange nimanui de nimic.”

Una dintre cele mai populare serii de carti din ultimii ani este Diagnosticul Karmei scrisa de Serghei Nikolaevich Lazarev. In aceasta, dar si in alte carti, autorul conduce cititorul la o intelegere a caii sale spirituale si ofera raspunsuri la intrebari foarte dificile.

De ce este o persoana fericita, vesela si plina de energie, iar cealalta – bolnava si deprimata. Una ii este draga soartei, iar viata celuilalt este o serie de probleme. Care este secretul sanatatii, fericirii si longevitatii?

1. Este cu adevarat posibil sa schimbi situatia din jurul tau numai prin schimbarea ta. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este dorinta de a fi stapan pe situatie. Sa intelegeti ca situatia, in special este impotriva dvs., iar in general functioneaza pentru dvs.

2. Nu am inteles inainte de ce exista o regula nerostita in cultura care interzice citirea in timpul meselor. Se pare ca o masa cu o carte, in fata unui ecran TV si o discutie a problemelor politice si familiale, poate traumatiza sufletul unei persoane, deoarece in timpul unei mese, informatiile devin libere in subconstient.

3. Orice boala, fie ca este la nivel organic sau functional, inhiba dezvoltarea agresiunii in suflet.

4. Iata sfatul meu despre cum sa fii sanatos si sa traiesti mai mult timp

Nu te plange nimanui de nimic. Nici de soarta, nici de Dumnezeu, nici de trecut, nici de oameni.

La exterior, sa te comporti cum iti place, dar in interior – pentru orice pretentie este un program de nimicire a ceea ce va imaginati. Celula nu poate avea obiectii fata de intreg organismul, avand in vedere propriile interese. Aceasta celula se desprinde si se imbolnaveste.

5. In viata de zi cu zi, ne permitem adesea sa vorbim rau despre oameni, despre noi insine, despre destinul nostru. Se pare ca acest obicei ii distruge persoanei…dantura.

6. Suntem intotdeauna primii care ii ofenseaza pe cei care ne supara prin comportamentul lor.

7. Poruncile lui Hristos nu sunt adresate formei, ci continutului, emotiilor noastre. „Iar cui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalalt” – acest lucru nu este negarea apararii. Acest lucru inseamna ca nu trebuie sa existe o agresiune reciproca in interior.

8. Incepeti cu sentimentul ca in fiecare secunda tot ceea ce este in jurul vostru poate disparea, ca un om iubit poate trada, pleca, ofensa sau disparea din aceasta lume in fiecare secunda. Ca in fiecare secunda puteti pleca in lumea de dincolo.

Apoi, incetul cu incetul revendicarile vor disparea, dar dragostea va ramane. Sentimentul vostru de dragoste nu trebuie sa depinda de nimic.

9. Orice metoda de tratament care nu se bazeaza pe dezvoltarea spirituala a unei persoane duce la degradare.

10. Este ireala educarea oamenilor prin intermediul constiintei, logicii, convingerilor si cerintelor. Daca simtiti o adevarata lipsa de aparare interioara, aruncati totul in afara de dragoste.

11. Orice forma de agresiune este imposibila daca in sufletul meu nu exista un program analogic.

Intr-una din cartile sale Lazarev afirma ca tot ce a scris el poate fi redus la patru reguli simple.

A. Intotdeauna si pretutindeni iubiti-L si slaviti-L pe Dumnezeu.

B. Iubiti si vedeti-L in toate pe Dumnezeu, simtiti voia Tatalui Ceresc.

C. Nu cautati vinovatii.

D. Acceptati oamenii asa cum sunt ei. Lumea a aparut din iubire, se mentine cu iubire, pleaca in iubire si devine iubire.

despre şi

Comentariile sunt închise.