CuvinteCelebre.ro este cel mai important și prietenos site de citate din România. Educăm și distrăm oameni de toate vârstele cu citatele pe înțelesul tuturor ale celor mai mari personalități ale istoriei, scriitori, politicieni și oameni faimoși. Suntem pasionați de citate, iar misiunea noastră este să răspândim cunoașterea în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Pionieri în domeniu

Site-ul nostru a fost construit de la zero și este, în prezent, un proiect de anvergură. La început, am folosit cărți de la bibliotecă și am introdus citatele faimoase unul câte unul. Înarmați cu picături de ochi și tastaturi ergonomice, am tastat, am tastat și iarăși am tasta ! Astăzi, vă puteți bucura de rezultatele muncii noastre. Suntem un exemplu de proiect de succes.

Crezul nostru

Credem că accesul la cuvintele rostite ne revelează o imagine unică a istoriei, politicii și culturii lumii în care trăim. Mai mult, credem că în aceste citate este păstrată esența personalităților pe care le cităm: interesele, sistemul de valori, comentariile și ideile lor sunt păstrate în timp ca niște capsule pentru ca generațiile următoare să se poată bucura de ele.

De ce CuvinteCelebre?

CuvinteCelebre este un portal de access spre lumea citatelor. Colecția noastră de citate este cea mai cuprinzătoare de pe Internet și se îmbogățește în fiecare zi. Fie că este vorba de un citat numai bun pentru o felicitare de ziua de naștere a celor dragi, pentru o scrisoare de dragoste, pentru o lucrare de cercetare sau doar pentru a vă amuza, CuvinteCelebre.ro este soluția cea mai ușoară pentru a găsi citate. Avem un „cufăr” plin de citate relevante din domeniul istoriei, culturii, politicii, disponibile pe site, în feed-ul RSS, pe pagina noastră de Facebook, pe TwitterGoogle+ sau YouTube. CuvinteCelebre ia mereu pulsul evenimentelor, selectând cele mai recente citate ale oamenilor care conduc lumea.

Cine folosește CuvinteCelebre?

CuvinteCelebre.ro este pentru oricine. În fiecare minut, mii de oameni din întreaga lume găsesc citate minunate pe site-ul nostru, dar și pe rețelele noastre sociale. Suntem preferații profesorilor, studenților, scriitorilor, jurnaliștilor, cercetătorilor și iubitorilor de citate de toate vârstele.

Omul sfințește locul

Noi, cei de la CuvinteCelebre, selectăm manual citatele pe care le publicăm pe site, pe fluxul RSS, Facebook sau Twitter. Echipa noastră selectează citatele și creează colecții de citate pentru a inspira, motiva și distra un public cu un înalt nivel de educație. Unele citate au relevață istorică, politică sau culturală, altele sunt doar pentru amuzament. Alegem intenționat fiecare citat, în speranța de a crea o experiență de neuitat pe CuvinteCelebre.

100% gratis

CuvinteCelebre este un serviciu gratuit, susținut din veniturile provenite din bannerele publicitare care apar pe site. Ne asigurăm că anunțurile care apar pe site sunt decente și limităm publicitatea invazivă și intruzivă deoarece ne respectăm publicul și vrem ca toți să ne placă !

Oamenii vorbesc, CuvinteCelebre ascultă

Știm că în fiecare secundă a zilei oamenii importanți au ceva de spus. Echipa noastră dedicată selectează noi citate citind articole, interviuri și editoriale din cele mai importante publicații din lume. Citatele aparțin unei mari varietăți de autori, iar dacă cineva important lipsește de pe site-ul nostru, vă rugăm să ne anunțați. Primim sugestii cu cel mai mare drag.

Personaje reale 100%

Paginile CuvinteCelebre conțin doar citate rostite de oameni reali și nu de personaje din piese de teatru, cărți sau filme celebre. Dacă descoperiți autori care nu sunt reali, anunțați-ne și vom face corectura necesară.

Alăturați-vă proiectului!

Bucurați-vă de „Citatul zilei” pe FacebookTwitterGoogle+ și YouTube. Printr-un singur Like, Follow sau +1 veți primi în fiecare zi citatele noastre în newsfeed. Comentați și împărtășiți citatele noastre cu prietenii, familia și cei peste 200.000 de fani CuvinteCelebre.

Suntem… mobili

Nu sunteți la calculator? Nicio problemă. CuvinteCelebre este o platformă compatibilă cu dispozitivele mobile. Formatul nostru este ușor de navigat, astfel că puteți căuta și distribui citatele noastre de pe smartphone atunci când vă aflați în mișcare. Puteți accesa site-ul nostru pentru a vă bucura de citatele noastre oriunde și oricând. Fiecare autor și citat de pe CuvinteCelebre.ro se regăsește pe platforma mobilă, pentru ca voi să nu pierdeți nimic. Nu se știe niciodată când aveți nevoie de un citat la îndemână, iar noi suntem pregătiți să vi le oferim pe toate.

Imagini minunate

Ce face ca citatele să fie și mai frumoase? Imaginile! CuvinteCelebre conține o colecție spectaculoasă de imagini, care însoțesc citatele celebre. Promovăm citate în formate cât mai atractive, pentru că vrem ca munca noastră să fie dată mai departe.

Ținta noastră: perfecțiunea

Calitatea și exactitatea conținutului sunt cea mai importantă preocupare a noastră. Apreciem răbdarea voastră și comentariile pe care le postați. Dacă veți constata că în conținutul nostru s-a strecurat o eroare, vă rugăm să o semnalați și o vom corecta în cel mai scurt timp.