„În perioada 1 - 8 decembrie, te invităm să votezi cele mai frumoase 12 citate pentru noul calendar CuvinteCelebre 2014! Cum votezi: Fiecare Like dat citatelor din lista de mai jos echivalează cu un vot. Cele mai apreciate citate vor fi incluse într-un minunat calendar de birou, pentru a te bucura de ele pe tot parcursul anului viitor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

// < ![CDATA[ // < ![CDATA[ // < ![CDATA[ (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); // ]]>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
” &url=http://cuvintecelebre.ro/voteaza-calendarul-cuvinte-celebre-2014/">

„Salutare, dragi prieteni! Săptămâna parcă a zburat și, fiind din nou duminică, a venit timpul pentru o nouă tragere la sorți în concursul dedicat noilor abonați la newsletter-ul Cuvinte Celebre. Câștigătoarea extragerii de astăzi, 15 septembrie, este Daniela Gabi. Daniela a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei, pe care-l va putea utiliza pentru a cumpăra, de pe Magazinul de Cuvinte Celebre, magneți de frigider cu citatele ei preferate. Felicitări, Daniela, ți-am trimis deja mail-ul cu instrucțiunile pentru revendicarea premiului. Ceilalți participanți vor avea o nouă șansă la tragerea la sorți de duminica viitoare. Până atunci, vă dorim o săptămână frumoasă și, dacă nu ați făcut-o până acum, nu uitați să vă abonați !  ”

Salutare, dragilor! Concursul dedicati noilor abonați la newsletter-ul Cuvinte Celebre are un nou câștigător norocos.

În urma tragerii la sorți de astăzi, 8 septembrie, Mihai Lucian a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei, pe care-l va putea utiliza pentru cumpărături pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Mihai, mail-ul cu instrucțiunile pentru revendicarea premiului a plecat deja spre tine :)

Nu uitați: Chiar dacă norocul nu v-a surâs săptmâna aceasta, aveți o nouă șansă la tragerea la sorți de duminica viitoare, toți participanții de până acum având șanse egale la fiecare extragere. Până atunci, să aveți o săptămână ușoară și senină!

„Salut, prieteni! Avem încă un câștigător norocos în concursul dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre. În urma tragerii la sorți din 1 septembrie 2013, Cătălin Plotogea a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări! Detaliile pentru revendicarea premiului sunt deja în inboxul tău. Nu uitați: Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Câștigați doar dacă vă abonați (la newsletter).”

„Și s-a dus și vara... Concursul dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre are un nou câștigător. În urma tragerii la sorți din 25 august 2013, Elif Samedin a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Elif! Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Pentru că e frumos să vorbim în versuri, nu uitați: câștigați dacă vă abonați (la newsletter). Să aveți o săptămână ușoară!”

Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Elif! Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Pentru că e frumos să vorbim în versuri, nu uitați: câștigați dacă vă abonați (la newsletter). Să aveți o săptămână ușoară!” &url=http://cuvintecelebre.ro/vara-trece-premiile-raman/">

„Salutare, lume! Cel de-al treilea voucher de cumpărături, premiul concursului dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre, a fost adjudecat. În urma tragerii la sorți din 18 august 2013, Steluța Spirea a câștigat un voucher în valoare de 30 de lei, cu care va putea să-și aleagă magneți sau stickere cu citatele preferate de pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Steluța, și așteptăm comanda ta! Nu uitați: Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Câștigați doar dacă vă abonați (la newsletter). Să aveți o săptămână senină!”

Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Steluța, și așteptăm comanda ta! Nu uitați: Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Câștigați doar dacă vă abonați (la newsletter). Să aveți o săptămână senină!” &url=http://cuvintecelebre.ro/o-noua-abonata-norocoasa/">

„Aloha! Avem al doilea câștigător în concursul dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre. În urma tragerii la sorți din 11 august 2013, TiannaTianna98 a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări! Detaliile pentru revendicarea premiului sunt deja în inboxul tău. Nu uitați: Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Câștigați doar dacă vă abonați (la newsletter).”

Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări! Detaliile pentru revendicarea premiului sunt deja în inboxul tău. Nu uitați: Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Câștigați doar dacă vă abonați (la newsletter).” &url=http://cuvintecelebre.ro/and-the-winner-is/">

„Salutare tuturor! Concursul dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre are primul câștigător. În urma tragerii la sorți din 4 august 2013, Oana Totulica a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Oana! Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Pentru că e frumos să vorbim în versuri, nu uitați: câștigați dacă vă abonați (la newsletter). Să aveți o săptămână ușoară!”

Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Oana! Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți pe fază la următoarea tragere la sorți, duminica viitoare. Pentru că e frumos să vorbim în versuri, nu uitați: câștigați dacă vă abonați (la newsletter). Să aveți o săptămână ușoară!” &url=http://cuvintecelebre.ro/s-a-abonat-si-a-castigat/">

„Am dat startul concursurilor pentru abonații la newsletterul nostru! Participă și poți câștiga săptămânal magneți decorativi și stickere cu citate celebre, cupoane cadou și premii-surpriză. Premiul de săptămâna aceasta sunt trei magneți decorativi, la alegere, de pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Cum te poți înscrie? Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter și să îți activezi abonamentul. Îți vom desemna un număr unic de participare, cu care vei intra în extragerea săptămânală. Ești deja abonat? Și mai bine! Dacă ți-ai activat deja abonamentul la newsletter, participi automat la concurs, în fiecare săptămână. Cine poate participa la concurs? Participanții trebuie să aibă cel puțin 14 ani și domiciliul în România (unde vor fi expediate premiile prin Poșta Română). Te-ai abonat, dar nu primești newsletterul nostru? Adaugă din nou emailul în caseta de abonare (din bara laterală a paginii sau accesând acest link), apoi activează-ți abonamentul (îți vom trimite pe adresa de email furnizată un link de activare). Vei participa astfel la concurs. Atenție: doar abonații care se înscriu și își activează abonamentul intră în concurs. Vom afișa câștigătorii după fiecare extragere, în zilele de duminică, pe blog și pagina noastră de Facebook. Mult succes!”

Magazinul de Cuvinte Celebre. Cum te poți înscrie? Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter și să îți activezi abonamentul. Îți vom desemna un număr unic de participare, cu care vei intra în extragerea săptămânală. Ești deja abonat? Și mai bine! Dacă ți-ai activat deja abonamentul la newsletter, participi automat la concurs, în fiecare săptămână. Cine poate participa la concurs? Participanții trebuie să aibă cel puțin 14 ani și domiciliul în România (unde vor fi expediate premiile prin Poșta Română). Te-ai abonat, dar nu primești newsletterul nostru? Adaugă din nou emailul în caseta de abonare (din bara laterală a paginii sau accesând acest link), apoi activează-ți abonamentul (îți vom trimite pe adresa de email furnizată un link de activare). Vei participa astfel la concurs. Atenție: doar abonații care se înscriu și își activează abonamentul intră în concurs. Vom afișa câștigătorii după fiecare extragere, în zilele de duminică, pe blog și pagina noastră de Facebook. Mult succes!” &url=http://cuvintecelebre.ro/aboneaza-te-la-newsletter-si-castiga-premii/">