În perioada 1 – 8 decembrie, te invităm să votezi cele mai frumoase 12 citate pentru noul calendar CuvinteCelebre 2014! Cum votezi: Fiecare Like dat citatelor din lista de mai jos echivalează cu un vot. Cele mai apreciate citate vor fi incluse într-un minunat calendar de birou, pentru a te bucura de ele pe tot… Read more »

Salutare, dragi prieteni! Săptămâna parcă a zburat și, fiind din nou duminică, a venit timpul pentru o nouă tragere la sorți în concursul dedicat noilor abonați la newsletter-ul Cuvinte Celebre. Câștigătoarea extragerii de astăzi, 15 septembrie, este Daniela Gabi. Daniela a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei, pe care-l va… Read more »

Salutare, dragilor! Concursul dedicati noilor abonați la newsletter-ul Cuvinte Celebre are un nou câștigător norocos. În urma tragerii la sorți de astăzi, 8 septembrie, Mihai Lucian a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei, pe care-l va putea utiliza pentru cumpărături pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Mihai, mail-ul cu instrucțiunile… Read more »

Salut, prieteni! Avem încă un câștigător norocos în concursul dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre. În urma tragerii la sorți din 1 septembrie 2013, Cătălin Plotogea a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări! Detaliile pentru revendicarea premiului sunt deja în inboxul tău. Nu… Read more »

Și s-a dus și vara… Concursul dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre are un nou câștigător. În urma tragerii la sorți din 25 august 2013, Elif Samedin a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Elif! Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că… Read more »

Salutare, lume! Cel de-al treilea voucher de cumpărături, premiul concursului dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre, a fost adjudecat. În urma tragerii la sorți din 18 august 2013, Steluța Spirea a câștigat un voucher în valoare de 30 de lei, cu care va putea să-și aleagă magneți sau stickere cu citatele preferate de pe… Read more »

Aloha! Avem al doilea câștigător în concursul dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre. În urma tragerii la sorți din 11 august 2013, TiannaTianna98 a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări! Detaliile pentru revendicarea premiului sunt deja în inboxul tău. Nu uitați: Toți ceilalți participanți au șanse… Read more »

Salutare tuturor! Concursul dedicat noilor abonați ai newsletter-ului Cuvinte Celebre are primul câștigător. În urma tragerii la sorți din 4 august 2013, Oana Totulica a câștigat un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Felicitări, Oana! Toți ceilalți participanți au șanse egale în fiecare săptămână, așa că fiți… Read more »

Am dat startul concursurilor pentru abonații la newsletterul nostru! Participă și poți câștiga săptămânal magneți decorativi și stickere cu citate celebre, cupoane cadou și premii-surpriză. Premiul de săptămâna aceasta sunt trei magneți decorativi, la alegere, de pe Magazinul de Cuvinte Celebre. Cum te poți înscrie? Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter… Read more »